Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

undarliouten Blog

Harry potter varázsigék

Most kiderül, hogy mennyire.

Szerezz magadnak.

A Harry Potter és a Bölcsek köve tesztre már nem adok.

A Harry Potter sorozat varázsigéi J. K. Rowling hétkötetes sorozatában jelennek meg. Egy varázslatot mindig egy kézmozdulat és egy varázsige követ. Harry Potter és az azkabani fogoly kvíz. június 23, 2017, 7:53 du. 4.2k nézettség. . Megosztás. Oszd meg, ha tetszett. Nagy kihagyás után elérkezett a harmadik könyv (kis részében a film) alapján készült kvízünk.

Hopponálj Harry Potter világába. Varázsigék. Anapneo: légutakat kitisztító varázslat Annulate: priori incantatem ellentéte, eltünteti a pálcával végzett utolsó varázslatot. Harry Potter Itt mindent megtalálsz, ami Harry Potter-rel kapcsolatos. Egy tesztet és egy kvízt. 1. Harry Potter a Trimágus Tusára készülve tanulja meg ezt az átkot. Sectumsempra: Kaszaboló átok: A célszemély testén mély vágás keletkezik. HP: A hatodik kötetben Harry Potter életveszélyesen megsebzi Draco Malfoy-t vele.

Ez itt a bemutató termék leírása.

Lássuk, a Harry Potter 10 varázsigéje hogyan változtatná meg a mindennapjaimat. Szállítás és visszaküldés. An Auror is a profession for wizards and witches who act as highly trained law enforcement officials for magical governments. Auror training is extremely difficult and intensive, so there are few qualified applicants. Aurors of different countries deal with different high-risk situations that are most prominent to them, their training and areas of responsibility might vary greatly depending on. Harry Potter termékek széles választéka a GLAMI-n. Tovább a kosárba Tovább Harry Potter. Napjaink egyik legkedveltebb filmje és könyve Harry Potter kalandjairól szól.

Harry Potter Világa 150,1 views.

Lumos, Alohomora, Wingardium Leviosa vagy Expecto Patronum mind olyan varázsigék, amelyeket már te is ismersz és tudsz használni Harry Potter varázspálcáinak a segítségével. Rendszeres olvasók. Blogarchívum 2010 (4) június (4). Anapneo: légutakat kitisztító varázslat. Annulate: priori incantatem ellentéte, eltünteti a pálcával végzett utolsó. varázslatot. Harry Potter ígérje meg, hogy nem megy vissza az iskolába. Harry Potter és a bölcsek köve. Ezzel a Harry Potter varázsige kvízzel most letesztelheted, hogy megállnád-e a helyed Roxfortban.

Mit ne mondjak, korántsem tökéletes, például a táblázat se túl jó. Hiányzik még jónéhány varázsige és az összes olyan varázslat, aminek nem tudjuk az igéjét. Ezek egyébként fent vannak az enwikin. Sir Cadogan. B. Phineas Nigellus. C. Armando Dippet. D. Senki, szabadon lehetett bejárni. 10. Itt 5 varázslatos történetet találsz 1. Kvízek Filmes kvízek Mozi kvízek. Harry Potter varázsige kvíz. Harry Potter használja, hogy négyszemközt beszélhessen Cedric Diggory-val.

https://mingherdera.hatenadiary.jp/entry/20200713/1594591633_3
Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :